Een luxejacht huren

  • Verhuur van luxe plezierjachten Nauticus
    Nauticus Luxury Yacht Charter

Verwacht alleen het allerbeste

Het extreme gevoel van ruimte en vrijheid in één van ‘s werelds meest luxueuze varende paleizen is onbeschrijflijk.
In overleg met de kapitein verken je samen met vrienden of familie de mooiste bestemmingen langs het water, terwijl je geniet van adembenemende uitzichten. Intussen zorgt de rest van de crew en de chef dagelijks opnieuw voor de hapjes, de lunch en het diner, al jouw persoonlijke wensen en  het onderhoud van het jacht, zodat je ten volle van je welverdiende vrije tijd kan genieten aan boord van het luxejacht van jouw keuze.

Zo goed als geen bestemming ter wereld is onmogelijk en er zijn letterlijk duizenden jachten en nog meer mogelijkheden om uit te kiezen. Een motorjacht of een zeiljacht, met of zonder jacuzzi, modern design of klassiek, aantal slaapplaatsen, met duik uitrusting of jetski’s aan boord, locatie en bestemming, de verlanglijst is eindeloos.

Nauticus werkt voor Belgische klanten samen met ‘s werelds meest vooraanstaande charterbedrijven, jouw garantie op het allerbeste aanbod.

Geen ervaring met varen ?

Maak je vooral geen zorgen als je van yachting nog geen kaas hebt gegeten. Als zonneschijn, waterpret en luxueus verblijven je hart sneller doen slaan, hou je dan niet in om Nauticus om meer info te vragen.
Je merkt snel genoeg waarom het hoogste niveau van comfort en privacy, ontdekking, vrijheid en bediend worden aan boord van een luxejacht jouw begrip en manier van reizen voor altijd zal veranderen.

De keuze van jouw luxejacht

Of je nu zoekt naar een joekel van een boot met eigen cinema aan boord, of eerder een behendig jacht om ongemerkt wat eilanden te verkennen waar ook ter wereld, Nauticus helpt je op weg om de juiste keuze te maken binnen jouw vooropgesteld budget. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen aan ons kenbaar maken, Nauticus doet de rest voor jou. 

Prijzig ?

Luxe heeft een prijs, dat weten we ook reeds van onze huidige bestemmingen. Nochtans hoeft een verblijf op een luxejacht niet zo veel duurder te zijn. Nauticus bekijkt samen met jou je wensenlijst en begeleidt je in het keuzeproces. Zo ben je altijd zeker van een ideale keuze en de beste prijs.

Info

Vraag gerust naar elke vorm van informatie, Nauticus helpt graag in detail om jouw ultieme ontdekkingsreis te plannen.

[otw_shortcode_button href=”https://www.nauticus.be/contact/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-mail” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-blue”]Contact[/otw_shortcode_button]

 


Nauticus Yachting

Translate Traduire übersetzen перевод